Independent

Van rock-bottom naar totale onafhankelijkheid, dat is wat Angelique van Hamersveld sterk heeft gemaakt. Door zichzelf weer te vinden is zij in staat om op eigen kracht ideeën om te zetten in concrete plannen om zo voor zichzelf te kunnen zorgen, zowel op financieel en mentaal gebied.

Inspirator

Zangeres, keynotespreekster, Powerhouse en independent woman; Angelique van Hamersveld is in staat om mensen te inspireren met haar verhaal. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen op het gebied van tegenslagen in het leven. Ze probeert zich te richten op de mogelijkheden van het leven in plaats van de onmogelijkheden. Zij spreekt bij bedrijven, op evenementen en scholen. Ze leert haar luisteraars kansen te zien wanneer deze geconfronteerd worden met tegenslag.

Motivator

Wat is jouw drive, jouw ambitie? Waar word jij nu echt gelukkig van? Door de juiste vragen te stellen en je daarmee te confronteren, laat Angelique van Hamersveld jou zien wat jij daadwerkelijk wilt. Door haar verhaal te delen en je mee te nemen in diepte en hoogte punten laat zij zien hoe je van jouw diepste dieptepunt kunt omschakelen naar jouw hoogste hoogtepunt. Alles kan niets is onmogelijk.

Zangeres

25 jaar lang is Angelique van Hamersveld al te vinden op het podium, van grote festivals tot intieme settings, van band, solo of projecten in de studio, Angelique staat haar ‘mannetje’wel. Mensen entertainen zit haar in het bloed, voor die ene glimlach, mensen zien genieten van een leuke muzikale avond, daar wordt zij heel gelukkig van. Het is een bijzonder vak waar je veel mensenkennis op doet die zij goed gebruikt tijdens haar seminars.